Turbulent weekend med op- og nedture

Skrevet den 8. oktober 2018 af Claus 'Oksegrav' Agerskov

Vundne kampe i både CS:GO og Fortnite og træning af samme et nyt sted samt aflysning af hyggegaming på Roskilde Kro.

Førsteplads til A’GZ Five

A’GZ Five under kampen mod FK73 Crows Team X-Ray på Mirage. Foto: Claus Agerskov
A’GZ Five under kampen mod FK73 Crows Team X-Ray på Mirage.

Vi havde forberedt os på to modstandere og i alt fire kampe denne lørdag. Først HS BearsOnFire og bag efter FK73 Crows Team X-Ray, som var rykket en uge frem.

En af vores spillere troede kampen skulle spilles på Bakkens Hjerte kl. 14 og blot skulle have headset, tastetur og mus med. Men det var kl. 13 på Albertslund Stadion og med egen pc.

Mens vi ventede på ham, forsøgte vi at få fat i modstanderen HS BearsOnFire - men de havde aftalt kamp med Roskilde Esport CS:GO Black dagen efter og helt glemt deres originale kamp lørdag. Så vi vandt desværre uden kamp på en no-show, hvilket vil sige to gange 16-0.

Team X-Ray stod i fuldstændig samme situation, hvor Roskilde Esport heller ikke kunne spille. Så Roskilde blev også taberdømt to gange 16-0.

Stilling efter 1. grupperunde i 2. sæson i DGI-ligaens gruppe A i 3. division. Foto: Claus Agerskov
DGI-ligaen 3. division gruppe A efter 1. grupperunde i 2. sæson.

Så da den sidste spiller dukkede frem 13.15, kunne vi ønske ham tillykke med sejren og fortælle, at hvis vi vandt med mindst 32-4 i runder mod Team X-Ray, så ville vi vinde gruppen.

Ved veto skulle vi først spille på Mirage, som vi selv havde valgt, hvilket blev en knusende sejr på 16-0. Den næste bane var Cache, som Team X-Ray havde valgt. Her gik det over stok og sten til stillingen 14-0, hvor de så blev lidt for overmodige og tabte ikke blot runden, men også væddemålet med træneren, som de nu skyldte en sodavand. Men de tog sig sammen ved skiftet til terrorister og vandt 16-1. Se afslutningen af kampen på Youtube.

Således kom 1. pladsen i hus i gruppe A i 3. division i DGI-ligaen.

A’GZ Eagles vand over BIF

Allerede om formiddagen havde Fornite-holdet A’GZ Eagles vundet 2-1 over BIFesport.dk #1 fra Bredballe i Midtjylland. Første kamp blev 8-7, så 1-14 for til slut at vinde endeligt med en spinkelt sejr på 0-1.

Aflysning af hyggegaming på kroen

Fredag om aftenen var der kun en enkelt, som havde tilmeldt sig hyggegaming om søndagen på Roskilde Kro. Så vi valgte at aflyse.

Så husk at tilmelde dig næste hyggegaming søndag den 28. oktober 2018.

Første træning på Bakkens Hjerte

Første CS:GO-træning på Bakkens Hjerte. Foto: Claus Agerskov.
Første CS:GO-træning på Bakkens Hjerte. Foto: Claus Agerskov.

Fem CS:GO-spillere og fire Fortnite-spiller samt to trænere kom til den første træning i computerlokalet på klubben Bakkens Hjerte.

Dog var der en række udfordringer omkring brugerkonti, netværk med mere, så to af CS:GO-spillerne spillede Fortnite i stedet for. En enkelt benyttede endda sin egen bærbare gamerpc.

På trods af problemerne blev der hygget og spillet med og mod hinanden. En enkelt rankede endda op til Guldnova 1, da de to trænere og tre spillere vandt en competitive kamp i CS:GO på trods af utilpassede indstillinger.

Inden vi gik hjem, så vi lige afslutningen af vores kamp mod FK73 på Youtube. Hvilken inspiration til egne streams i fremtiden.

Nyheder:
25-02-24 Opstart med LANaften 22. marts
LANparty fredag aften 22. marts på Roskilde Kro med konkurrencer, sjov og hygge. Tilmeld dig senest torsdag.


Kalender:

21/3 '24 Ordinær generalforsamling
På Roskilde Kro i Albertslund.

22/3 '24 LANaften #11 Marts 2024
Hygge, samspil og konkurrencer i Salen på Roskilde Kro i Albertslund. Tilmeld dig.

Se flere.