Rekordmange til hyggegaming

Skrevet den 31. januar 2018 af Claus 'Oksegrav' Agerskov

Elleve til hyggegaming hvor to af dem er nye medlemmer.

Fotografi af holdet i kamp med logoer fra alle holdene i første division gruppe b. Foto: Claus Agerskov.
Hyggegaming 28. januar 2018 på Roskilde Kro.

A’GamerZ er kommet godt ind i 2018 med medlemsfremgang og en ny rekord til vores hyggegaming søndage i lige uger.

"Vi har siden maj holdt 15 hyggemøder uden problemer. Nogle af gamerne er her næsten hver gang, mens andre kommer mere sporadisk - men de hygger sig med hinanden og får nye venskaber." fortæller formand Claus Agerskov. "Og de er rigtig gode til at hjælpe hinanden, samt få aftaler om at spille med hinanden, når de ikke er her."

Der bliver spillet mange forskellige spil, men der er især fokus på, at man spiller sammen eller mod hinanden. Det skal være sjovt og hyggeligt - også selvom man dræber hinanden.

I slutningen af vinterferie vil nogle få tage sammen afsted til et stort lanparty i Roskilde, hvor nogle af landets mest kendte youtubere også vil deltage. I påskeferien går turen til Hillerød, hvor der skal spilles med og mod andre.

"Vi tager afsted samlet, så vi kan få nogle fælles oplevelser. For det er sjovere at opleve sådanne arrangementer sammen med andre." siger Claus. "Selvfølgelig er de gaming om søndagen hyggeligt, men der er noget helt andet at være afsted i flere dage, når lyset dæmpes og der spilles til langt ud på natten samtidigt med, man spiller med og mod andre fra nær og fjern. Det er en hel speciel oplevelse. Og det starter med lidt søndagshygge.

A’GamerZ afholder hyggegaming søndage i lige uger kl. 14-17 på Roskilde Kro i Albertslund. Du skal dog selv have dit udstyr med - se mere om de enkelte gange i kalenderen. Vi glæder os til at se dig.

Nyheder:
16-04-24 Først BærBaren så ...
BærBaren med social it for unge og voksne bliver starten på lørdag og i maj kommer også LANaften og i juni endnu flere aktiviteter.

22-03-24 De unge tager over
Det sprudler med energi i bestyrelsen, hvor de unge vil give børn og andre unge de samme oplevelser, som de selv har fået i A'GamerZ.


Kalender:

Maj '24 Dato kommer snart! LANaften #11
Hygge, samspil og konkurrencer. i Salen på Roskilde Kro i Albertslund.

Jun '24 Infodag - se hvad A'GamerZ kan
Vi har også noget for dig - eller dit barn!. Computere kan også bringe os sammen.

Jun '24 RenNatur - indsamling af skrald
fra Roskilde Kro og i Egelundsparken i Albertslund. Kom hele familien, støt os og en god sag.

Aug '24 Ordinær generalforsamling
Sæson 2024/25 på Roskilde Kro i Albertslund.

Se flere.