GENSTART af A'GamerZ

Skrevet den 4. oktober 2022 af Claus 'Oksegrav' Agerskov

Gamere i salen på Roskilde Kro
Hyggegaming i salen på Roskilde Kro.

Efter 2½ års pause grundet corona samt i den de seneste måneder problemer med vores leverandør af hjemmeside og mail er vi endelig klar til at komme i gang igen - og håber at se nye og gense gamle ansigter.

Vi starter op med to aktiviteter med fokus på børn i alderen 8 til 13 år. Hyggegaming på Roskilde Kro medbringende eget udstyr søndag den 9. oktober kl. 13-16. og træning i Counter Strike på fritidsklubben Bakkens Hjerte lørdag den 15. oktober kl. 9.30 til 12.30 medbringen tastatur, mus, musemåtte og headset.

Vi indbyder dog alle interesseret inden for gaming og esport her i Albertslund og omegn til en debat om, hvilke tiltag i A'GamerZ der ønskes for børn og unge. Debatten sker på såvel vores Facebook-gruppe A'GamerZ i tekst og på vores Discord-server i både tekst og tale i debat-kanalerne (mere om Discord).

Hvis du gerne vil være frivillig eller har spørgsmål, så stil dem i debatten eller kontakt Claus Agerskov på mobilnummer +4560752620 eller send en mail til kasserer@agamerz.dk.

Du er også velkommen til at deltage i vores generalforsamling torsdag den 27. oktober kl. 19 i salen på Roskilde Kro på Egelundsvej 7C i Albertslund.

Vi ses.

Nyheder:
07-01-23 Ny genstart af A'GamerZ
Foreningen genstartes på generalforsamlingen torsdag den 13. april, hvor hele bestyrelsen er på valg. Så meld dig ind, møde op og få indflydelse.

12-10-22 Aflyst! Alt udskudt til 2023
A'GamerZ starter først op i 2023 med storslået arrangement. Kom med i planlægningen.

28-05-21 A’GZ Five vinder nu A-finalen
Med en 2-0 sejr over Egernsund Ez vandt CS:GO-holdet A-finalen i B-niveau i youSee Esportligaen.


Kalender:

Se flere.