A’GamerZ rydder bordet i eSportligaen

Skrevet den 28. oktober 2019 af Claus 'Oksegrav' Agerskov

Dobbeltbillede med Counter Strike holdet AGZ Five og de to Fortnite-hold AGZ Eaglets og AGZ Noton
Dobbeltbillede med A’GZ Five, A’GZ Eaglets og A’GZ Noton.

A’GamerZ rydder bordet i deres første kampe i sæson 2019/20 i youSee eSportligaen uden at tabe et eneste map, bane eller drop.

A’GZ Five vandt 16-14 på Mirage og 16-4 på Overpass over Tune IF - Slaughter-Division. Kampen bød på urimelige tekniske udfordringer, så sidste map blev 1½ timer forsinket.

A’GZ Noton vandt med 9-1 og 9-8 over Tune IF Botnakker. Det var spændende til sidst, da begge vores spillere var døde i lang tid, så det let kunne have blevet en ekstra kamp, hvis modstanderne havde fået et par kills ekstra. Desuden er det første gang et af vores hold har spillet mod en pige.

A’GZ Eaglets vandt 20-7 og 9-1 over Bogø IF FortniteMasters. I det første drop var de helt ustyrlige og fik Victory Royal, samt de fleste kills nogle af vores Fortnite-hold har fået i et enkelt drop. I drop to døde modstanderne hurtigt, så vores hold vidste i lang tid, at de havde vundet 2-0 i drops.

A'GZ Turtles vandt 15-3 og 15-0 over Tårnby Sort i Fortnite. Der var igen Victory Royal i første drop og en anden plads i andet drop. Turtles var også helt ustyrlige og med flest lkills på 30 over en hel kamp.

A'GZ Havregrød vandt 2-0 over Tune IF Northshredder i League of Legends. Det var en overlegen kamp, hvor der var få deaths og mange kills. Holdet havde det ret godt og følte sig tilpas. Vi savnede dog vores Jungler som også er holdkaptajn, så træneren var stand-in.

"Fantastisk weekend. Vi ryddede bordet. Godt gået" udtaler formanden Claus Agerskov begejstret. "Det er vores tredje sæson og sikke en start."

"Vi har plads til både flere spillere på de etablerede hold samt hold, der mangler spillere. Så har du interessen, så kontakt mig eller se på spilsiden, hvornår de enkelte hold træner." siger Claus til slut.

Kontakt esportansvarlig Claus 'Oksegrav' Agerskov for yderligere oplysninger eller svar på spørgsmål via sms eller opkald på 60752620 eller mail til mail@agamerz.dk.

Du kan se mere om holdene, kampene og deres stilling her:

Følg dem her og på youSee eSportligaens hjemmeside.

Nyheder:
22-03-24 De unge tager over
Det sprudler med energi i bestyrelsen, hvor de unge vil give børn og unge de samme oplevelser, som de har fået i A'GamerZ.


Kalender:

Aug '24 Ordinær generalforsamling
På Roskilde Kro i Albertslund.

Se flere.