A’GamerZ rydder bordet i eSportligaen

Skrevet den 14. november 2019 af Claus 'Oksegrav' Agerskov

Alle hold i A’GamerZ er rykket op i forbindelse med anden grupperunde i sæson 2019/20 i youSee eSportligaen. I sidste grupperunde blev fire hold gruppevindere og en enkelt en tredjeplads ud af seks.

Desuden kommer der et fjerde hold i Fortnite, som lige nu kaldes A’GZ AnBen. Så det samlede antal hold i ligaen er seks.

I går startede vi også op med hold i den første Fornite Arena Squad-turnering i Danmark, som strækker sig over flere uger til slutningen af januar næste år.

Sørby Esport står bag og har invitereret resten af holdene i DGI Midt- og Vestsjælland til at være med - så det er vi.

"Vi vil gerne sige et kæmpe TAK! til Michael Janzen fra Sørby for denne mulighed, hvor vi så ikke skal møde tilfældige modstandere på øen i Fortnite, men squads fra regionale klubber og foreninger." siger formand for Albertslund Gamers smilende og fortsætter, "Vi har stadig plads til nogle flere, så kom til vores træning her i weekenden.".

Der er træning i Bakkens Hjerte i Topperne 8 B mellem boligblokken og Herstedvesterskole. Sportsgrenene fordeler sig således:

Følg holdene her og på youSee eSportligaens hjemmeside.

Kontakt esportansvarlig Claus 'Oksegrav' Agerskov for yderligere oplysninger eller svar på spørgsmål via sms eller opkald på 60752620 eller mail til mail@agamerz.dk.

Nyheder:
25-02-24 Opstart med LANaften 22. marts
LANparty fredag aften 22. marts på Roskilde Kro med konkurrencer, sjov og hygge. Tilmeld dig senest torsdag.


Kalender:

21/3 '24 Ordinær generalforsamling
På Roskilde Kro i Albertslund.

22/3 '24 LANaften #11 Marts 2024
Hygge, samspil og konkurrencer i Salen på Roskilde Kro i Albertslund. Tilmeld dig.

Se flere.