Social Gamer Union og A’GamerZ fusionerer

Skrevet den 8. april 2019 af Claus 'Oksegrav' Agerskov

Igennem flere måneder er der med større intensitet blevet arbejdet på at forøge samarbejdet mellem de to folkeoplysende esport- og gamerforeninger i Albertslund Social Gamer Union og Albertslund Gamerz.

Begge foreningers formænd Emil Rabing og Claus Agerskov kunne godt tænkte sig en mere aktiv bestyrelse og aktivitet generelt. Foreningerne har næsten også ens formål. Dog havde Social Gamer Union fat i de unge fra 15-25 år, mens A’GamerZ er de yngre fra 7-14 år.

Aftalen blev i slutningen af marts, at Social Gamer Union nedlægges og opfordrer deres medlemmer til at melde sig ind i A’GamerZ.

Valget faldt på A’GamerZ som den forening, aktivitererne fortsætter i, da den er den ældste, største, flest medlemmer og aktiviteter samt eksisterende infrastruktur samt flere aftaler om lokaler til forskellige aktiviteter og formål.

"Det er et stort ønske, som er blevet opfyldt at få samlet de foreningsmæssige gamer- og esportaktiviteter i en forening, så vi bedst muligt kan udnytte vores indtil videre begrænsede ressourcer" udtaler formand for A’GamerZ Claus Agerskov og fortsætter.

"Det vil klart gøre det nemmere at hente flere midler og medlemmer, når vi er blevet en større forening med en bredere medlemsskare. Et stort velkommen til Social Gamer Union og dets medlemmer."

Nyheder:
11-03-20 Ny coronavirus ændrer alle aktiviteter
I forbindelse med ny coronavirus er alle aktiviteter enten flyttet online eller aflyst. Se nærmere i selve nyheden.

14-11-19 A’GamerZ rykker alle hold op
Vores fem hold i youSee eSportligaen rykker op i grupperunde 2 og udvider med et Fortnite-hold.

28-10-19 A’GamerZ rydder bordet i ligaen
Vores fem hold i youSee eSportligaen vandt alle maps, baner og drops og dermed også kampe i sæsonstarten.


Kalender:

16-18/10 '20 NPF 2020
Tur til Danmarks største lanparty i efterårsferien.

21-24/10 HLParty #33
Lanparty i Hillerød i efterårsferien.