Medlem af Esport Danmark

Skrevet den 14. marts 2019 af Claus 'Oksegrav' Agerskov

Formand Claus Agerskov ved træning på Bakkens Hjerte
Formand Claus Agerskov ved træning på Bakkens Hjerte.

A’GamerZ har meldt sig ind i Esport Danmark, som er den nationale forening under International e-Sports Federation (IeSF). IeFS står for såvel de officielle europa- og verdensmesterskaber i esport.

I Danmark står Esport Danmark for det officielle danmarksmesterskab i esport gennem turneringen youSee sSportligaen i samarbejde med en række organisationer som Ungdomsringen, Dansk Firmaidrætsforbund og DGI.

A’GamerZ deltager i underligaen DGI-ligaen med et hold i både Fortnite og Counter Strike. De har begge været med så længe, det har været muligt.

"Vi melder os ind for at få indflydelse og være med til at forene esporten i Danmark." fortæller formand Claus Agerskov. "Vores mål er at få demokratiseret ungdoms- og amatørdelen af esport, som så kan bruges som fundament til de mere professionelle hold."

"Det skal gerne være sådan, at man kan gå til esport uanset ens ambitionsniveau og potentiale. Det vigtigste for os er det sociale element. Især for dem, hvor det sociale eller kan være svært." Afslutter formanden inden træningen fortsætter.

Nyheder:
16-04-24 Først BærBaren så ...
BærBaren med social it for unge og voksne bliver starten på lørdag og i maj kommer også LANaften og i juni endnu flere aktiviteter.

22-03-24 De unge tager over
Det sprudler med energi i bestyrelsen, hvor de unge vil give børn og andre unge de samme oplevelser, som de selv har fået i A'GamerZ.


Kalender:

Maj '24 Dato kommer snart! LANaften #11
Hygge, samspil og konkurrencer. i Salen på Roskilde Kro i Albertslund.

Jun '24 Infodag - se hvad A'GamerZ kan
Vi har også noget for dig - eller dit barn!. Computere kan også bringe os sammen.

Jun '24 RenNatur - indsamling af skrald
fra Roskilde Kro og i Egelundsparken i Albertslund. Kom hele familien, støt os og en god sag.

Aug '24 Ordinær generalforsamling
Sæson 2024/25 på Roskilde Kro i Albertslund.

Se flere.