Nye tider og steder for aktiviteter OPDATERET

Skrevet den 27. september 2018 af Claus 'Oksegrav' Agerskov

To Fortnite-spillere til hyggegaming hos A’GamerZ. Foto: Claus Agerskov.
Fortnite til hyggegaming på Roskilde Kro. Foto: Claus Agerskov.

Der sker en ret stor omvæltning for de faste aktiviteter, da vi har fået lov til at låne fritidsklub til træning og kampe i weekenderne, men det er på samme tid som hyggegaming.

Træning og kampe

Du kan træne søndage fra 14.00 til 17.00. Det sker i fritidsklubben Bakkens Hjerte, hvor du kun skal have din mus, tastatur, headset og musemåtte med, da der er gamerpc'er tilrådighed med skærm.

I første omgang er det i spillene CS:GO og Fortnite.

CS:GO-kampene i eSportligaen spilles normalt lørdage 13.00 og Fortnite søndage 10.00.

Roskilde Kro med hyggemøder og lanparties

Hyggemøder på kroen om søndagen bliver reduceret til mindst en gang om måneden fra 14.30 til 17.30 som vanligt. De første tre vil være den 7. og 28. oktober samt 11. november. Vi holder julefri i december.

Tilføjet => Fremover skal man huske at tilmelde sig ved deltagelse i hyggegaming senest fredag kl. 12, så vi kan aflyse det ved for få tilmeldte. Tilmeld dig direkte på begivenheden (Facebook), sms til 60752620 eller mail til formand@agamerz.dk. <= Tilføjet

Opdateret: Som noget nyt afholder vi lanaftener en fredag eller lanparty en hel lørdag med cirka en måneds mellemrum. Første gang bliver Lanaften #3 i 16. november. Præcis hvornår kan du snart se her på siden..

Hvis der var flere voksne, som vil være med til at stå for hyggemøder, kunne de fortsat holdes hver eller hver anden søndag. Kontakt os, hvis det var noget for dig.

Uddybning

På Roskilde Kro er der ingen fast internetforbindelse, så rammerne for ordentlig træning og især kampe mod andre hold kan ikke afvikles tilfredsstillende.

Yderligere har foreningen ikke udstyr, som medlemmerne kan bruge til træning eller kamp. Så deltagerne var nødsaget til at tage egen pc med tilhørende skærm, tastatur, headset, mus og musemåtte med. Hvilket i de fleste tilfælde var en forælderopgave.

Alhertslund Kommune har haft det ønske, at eksisterende udstyr og lokaler gerne skulle kunne bruges, hvis der kunne findes en ordentlig aftale for alle parter. Så når fritidsklubben Bakkens Hjerte lukker ned for weekenden, har Albertslund Gamerz fået lov til at låne såvel gamerpc som de lokaler, de står i.

Dette gør det væsentlig lettere for både medlemer, trænere og forældre, da en pc til reperation ikke betyder manglende træning eller mulighed for deltagelse i kamp.

Desuden giver det mulighed for, at medlemmer uden pc kan deltage i såvel træning som kampe.

Det er vedtaget, at det kun er træning og kampe, som Bakkens Hjerte bliver brugt til - og ikke lanparties eller hyggegaming.

Yderligere kan det oplyses, at der fortsat arbejdes på at få etableret gamerlokale på Roskilde Kro, fælles bredbåndsforbindelse til hele kroen samt sponsorering af mindst fem gamerpc'er med alt udstyr.

Nyheder:
16-11-18 A’GZ Eagles tog 1. plads i 1. division
I eSportligaen tog Fortnite-holdet A’GZ Eagles første­pladsen i gruppe B i 1. division.

24-10-18 Første sejre til HLParty
2., 3. og 7. plads i sækkeløb, Fortnite og CS:GO til HLParty i efterårsferien.

08-10-18 Turbulent weekend i A’GamerZ
Vinder i Fortnite og CS:GO. 1. plads i 3. division. Opstart nyt sted og aflysning på kroen.


Kalender:

13/1 '19 Træning uge 2 - opstart 2019
Træning i CS:GO og Fortnite på Bakkens Hjerte.

19/1 '19 CS:GO-kamp med A’GZ Five
1. kamp grupperunde 4 i eSportligaen.

20/1 '19 Fortnite-kamp med A’GZ Eagles
1. kamp grupperunde 4 i eSportligaen.

18-21/4 '19 HLParty #30 i påsken
Fællestur til Danmarks hyggeligste lanparty for 4. gang.

8-10/6 '19 #GG Festival Summer 2019
Lanparty i Roskilde med youtubere for de yngste.

'19 el. '20 AlbertsLAN 2019 eller 2020
Vi er så små begyndt at planlægge næste AlbertsLAN - vil du være med til planlægningen?