A'GZ Five vandt en tæt kamp om nedrykning på en lang dag

Skrevet den 21. januar 2018 af Claus 'Oksegrav' Agerskov

Efter en meget lang dag med i alt 184 runder fordelt på 7½ map mod tre hold forblev holdet i 1. division. Gruppen blev den først afviklede, da alle gruppens kampe blev afviklet på én dag på hos to værter.

Fotografi af holdet efter de har vundet over TGU og således bliver i første division gruppe b. Foto: Katja Lindgreen.
A’GZ Five efter sejren over TGU eSport Y. Foto: Katja Lindgreen.

Holdet deltog for første gang hos en modstander fysisk. De var blevet inviteret til Tømmeruphallen, hvor TGU eSport holder til og skulle sidst på dagen spille kamp mod TGU eSport Y.

De havde i alt 10 fede gamerpc'er, så to hold kunne spille samtidigt. Men i de to første kampe skulle de spille mod de to andre hold i gruppe B i 1. division i DGI-ligaen - en del af det officielle danmarksmesterskab under eSportligaen.

Første kamp var mod Mårslet E-sport, som var taget til Blåvandshuk hos BES Riptides, hvor de sad og spillede på deres maskiner. Først kom vi foran 9-3 inden det blev helt umuligt at spille på serveren på grund forsinkelse - kaldet lag. Kampen startede forfra og nu havde Mårslet en hel ny taktik, så kampen endte med et nedlagt på 16-6. Det næste map var meget mere lige og endte med den mindst mulige margen uden overtid 16-14 til Mårslet - så i alt havde vi tabt 2-0 i baner.

Næste modstander var BES Riptides, som buldrede der ud af. Vores hold havde dog ikke mulighed for at kommunikere på serveren og et ønske om teknisk blev ikke imødekommet. Første map blev tabt 16-0 og det næste 16-1, så det havde ikke haft indflydelse på resultatet.

Så var der tid til aftensmad inden den sidste modstander - vores værter.

Første bane gik rimelig fint for os, hvor vi vandt 16-6, så humøret var i top. Men det næste map blev en gyser, som endte med at TGU vandt 19-17 i overtid. Den første overtid i eSportligaens historie. Så det hele skulle afgøres på den sidste bane, hvor TGU kom foran 14-10, men så tog vi de næste seks runder og vandt - og hold op, hvor var vi trætte og glade.

Det var en hyggelig, men også en meget lang dag. Tak til TGU eSport for at tage så godt i mod os. GG allesammen.

| eSportligaen | eSportligaen kom på besøg | Om kampdagen |

Nyheder:
01-03-18 A’GamerZ fylder 1 år
Et år med fællesture til lanparties, hyggegaming og et hold i 1. division samt i alt 34 medlemmer.

31-01-18 Rekord mange til hyggegaming
I søndags var vi elleve til hyggegaming og fik endda to nye medlemmer, så vi i alt er oppe på 31. Det går fint fremad - kom søndag 11/2 kl. 14.

21-01-18 A’GZ Five vandt kamp om nedrykning
Efter først to nederlag mod gruppens andre hold, blev en lang kampdag afsluttet med en sejr over TGU eSport Y fra Tømmerup med 16-6, 17-19 og 16-14. Så A’GZ Five er fortsat i 1. division.

16-01-18 A’GZ Five i 1. division
Efter fordelingsspillet er holdet kommet i gruppe B i 1. division i DGI-ligaen i eSportligaen og skal spille alle gruppens tre kampe mod hold fra Mårslet, Blåvandshuk og Tømmerup lørdag 20/1.


Kalender:

6/5-2018 Hyggegaming på kroen i uge 18
Hyggegaming på Roskilde Kro - prøv gratis.

3/6-2018 Hyggegaming på kroen i uge 22
Hyggegaming på Roskilde Kro - prøv gratis.

17/6-2018 Hyggegaming på kroen i uge 24
Hyggegaming på Roskilde Kro - prøv gratis.

Juli 2018 #GGfestival Summer 2018
Vi planlægger en fællestur til børne-lanpartyet med kendte gamer­youtubere Sidste sommer var det i Lokomotivværkstedet i København.