Nyheder

A’GamerZ satser på eSportligaen

Skrevet den 21. september 2017 af Claus 'Oksegrav' Agerskov

Danmarks første officielle mesterskab i esport starter 1. november 2017, hvor Albertslund Gamerz vil deltage med hold i Counter Strike: Global Offensive og League of Legends.

Det drejer sig om en ligaturnering over adskillige måneder, hvor hold på alle niveauer kan deltage, når blot deltagerne er nået til at kunne spille konkurrence i de enkelte spil.

Albertslund Gamerz har fravalgt FIFA, da foreningen i første omgang fokuserer på spil, hvor man skal arbejde sammen for at opnå et fælles resultat.

"Det sociale er vigtigere for os end konkurrencen. Det skal være sjovt - og det er sjovest, når man er sammen med andre." fortæller formand Claus Agerskov, som påregner at være reservespiller, hvis der ikke er nok til at deltage ved en kamp.

På søndag afholdes informationsmøde om ligaen for spillere og hold, der gerne vil deltage under Albertslund Gamerz.

Foreningsbaseret esport er vigtigt

Det meste esport i Danmark og i resten er verden foregår meget opdelt i de enkelte hold, hvor sammenholdet ikke rækker længere end til det enkelte hold herunder dets ledelse og støttepersoner.

Der er ofte udskiftninger på holdene, da der især på de lavere rangerede hold er mangel på ledere og trænere, som tager hånd om de konflikter, som vil opstå. Så i stedet for at få dem bearbejdet, så er det lettere at finde et andet hold eller bede en spiller om at smutte.

Her kan ansvarlige ledere og trænere i foreninger bedre hjælpe med at få holdet på ret køl igen, da det kræver en indsats af alle på et hold at blive bedre, så man kan få succes.

Med foreninger er der desuden grundlag for at få en større bredde ind, hvor det er mere socialt både ved fastsatte fysiske træninger og lokale arrangementer. Desuden er der også mulighed for at få bygget en sund kultur op samt heppe på hinandens kampe.

Det er på denne baggrund, at Albertslund Gamerz er startet op. Så det er også naturligt for os, at støtte op om eSportligaen, som netop er baseret på foreningslivet såvel som offentlige tilbud til børn og unge om fællesskab.

"Vi glæder os til som hold at skyde terrorister i CS:GO og smadre tårne i League of Legends" afslutter formanden.


| eSportligaen |

A’GamerZ er med til DIF-møde om esport

Skrevet den 29. maj 2017 af Claus 'Oksegrav' Agerskov

På torsdag den 1. juni holder Dansk Idrætsforbund møde om esport som idræt eller ej. Her deltager vores formand Claus Agerskov som repræsentant for A’GamerZ.

DIF er kendt for sin modvilje mod esport som en idrætsgren og dermed optagelse i deres forbund. En af deres hovedanke er det manglende foreningsdemokrati omkring esport, hvor vores forening kan være med til at nå deres krav på mindst 15 foreninger og 2.000 medlemmer.

Så er der også spørgsmålene omkring det etiske i spil, som går ud på at dræbe hinanden er i idrættens ånd samt om esporten er præget for meget af professionelle hold og turneringer i forhold til amatøre og frivillige.

Desuden bliver aftenen også en rigtig god mulighed for at skabe nye samarbejdspartnere inden for den danske esportsverden og få gode idéer til foreningens fortsatte udvikling.

Lokaler på plads indtil videre

Skrevet den 25. maj 2017 af Claus 'Oksegrav' Agerskov

På et møde med idrætsdirektør Ole Lindholdt aftaler vi, at Albertslund Gamerz i første omgang får lov at benytte lokale på Roskekilde Kro.

Ved større arrangementer er det dog også muligt at spørge om et større lokale på stadion.

"Det er dejligt, at vi nu har lidt mere permanente forhold til vores hyggemøder" siger formanden Claus Agerskov med et smil og fortsætter "Så er det også lettere at tage de næste skridt, når der kommer flere aktiviteter".

Inden sommerferien er der hyggemøde på Roskilde Kro fra 13.30 til 17.00 søndag den 28. maj, 11. juni og 18. juni, hvor alle kan få lov at prøve ved at tage eget udstyr med.

Opstart i søndags

Skrevet den 20. maj 2017 af Claus 'Oksegrav' Agerskov

Vi er startet op søndag den 14. maj på Roskilde Kro på Engelundsvej 7C i Albertslund, hvor vi hyggede et nogle timer og eftermiddagen især med Minecraft.

Næste gang er søndag den 21. maj fra kl. 13.30 til 17.00 også på Roskilde Kro.

Første gang til hyggemøde er gratis, så man kan se, hvad det er.

Hvor og hvornår det bliver efterfølgende er lidt uklart, da lokalesituationen stadig ikke er helt afklaret.

Vi er allerede startet op på nettet, hvor vi kan aftale at spille sammen.

Få at vide, når vi for alvor går igang - Send en mail til formand@agamerz.dk, en sms til formanden på 60752620 eller følg Facebook-siden A’GamerZ.

Nyheder:
21-09-17 A’GamerZ satser på eSportligaen
I det første officielle Danmarks­mesterskab i esport vil A’GamerZ deltage med hold i CS:GO og LoL. Det starter til november.

29-05-17 A’GamerZ med til DIF-møde om esport
1. juni holder DIF møde om esport er idræt eller ej. A’GamerZ' formand deltager som repræsentant både for at støtte esport som idrætsgren og få udbygget foreningens sociale netværk.

24-05-17 Lokaler på plads indtil videre
Indtil videre har vi lokale på Roskilde Kro. Her holder vi hyggemøde fra 13.30 til 17.00 søndag den 28. maj, 11. og 18. juni før sommerferien.

04-05-17 A’GamerZ er nu folkeoplysende
Idrætsrådet godkender Albertslund GamerZ som folkeoplysende forening. Det giver os mulighed for at låne lokaler og komme i gang med vores aktiviteter. Vi regner med at starte allerede i næste uge.


Kalender:

18/10 til 21/10-2017 Fællestur til HLParty #27
Vi planlægger en fællestur til Danmarks hyggeligste LANparty HLParty i midten af efterårsferien. Det er i Hillerød med over 200 deltagere. Bestil allerede billet nu.

28/10-2017 Halloween Gaming på kroen
Lanparty for medlemmer og inviterede på Roskilde Kro fra 16.00 til 23.00. Tag eget udstyr med.

29/10 til 4/11-2017 International Games Week
A’GamerZ vil afholde og indgå i samarbejde med andre aktører om en række arrangementer denne uge, hvor hele verden i fællesskab fokuserer på computerspil.

Vinter 2018 Fællestur til GGfestival
Vi planlægger en fællestur til børne-lanpartyet med kendte gamer-youtubere #GGfestival Winter 2018 . Det er i Ballerup med over 1.000 deltagere.