Nyheder

A’GamerZ er med til DIF-møde om esport

Skrevet den 29. maj 2017 af Claus 'Oksegrav' Agerskov

På torsdag den 1. juni holder Dansk Idrætsforbund møde om esport som idræt eller ej. Her deltager vores formand Claus Agerskov som repræsentant for A’GamerZ.

DIF er kendt for sin modvilje mod esport som en idrætsgren og dermed optagelse i deres forbund. En af deres hovedanke er det manglende foreningsdemokrati omkring esport, hvor vores forening kan være med til at nå deres krav på mindst 15 foreninger og 2.000 medlemmer.

Så er der også spørgsmålene omkring det etiske i spil, som går ud på at dræbe hinanden er i idrættens ånd samt om esporten er præget for meget af professionelle hold og turneringer i forhold til amatøre og frivillige.

Desuden bliver aftenen også en rigtig god mulighed for at skabe nye samarbejdspartnere inden for den danske esportsverden og få gode idéer til foreningens fortsatte udvikling.

Lokaler på plads indtil videre

Skrevet den 25. maj 2017 af Claus 'Oksegrav' Agerskov

På et møde med idrætsdirektør Ole Lindholdt aftaler vi, at Albertslund Gamerz i første omgang får lov at benytte lokale på Roskekilde Kro.

Ved større arrangementer er det dog også muligt at spørge om et større lokale på stadion.

"Det er dejligt, at vi nu har lidt mere permanente forhold til vores hyggemøder" siger formanden Claus Agerskov med et smil og fortsætter "Så er det også lettere at tage de næste skridt, når der kommer flere aktiviteter".

Inden sommerferien er der hyggemøde på Roskilde Kro fra 13.30 til 17.00 søndag den 28. maj, 11. juni og 18. juni, hvor alle kan få lov at prøve ved at tage eget udstyr med.

Opstart i søndags

Skrevet den 20. maj 2017 af Claus 'Oksegrav' Agerskov

Vi er startet op søndag den 14. maj på Roskilde Kro på Engelundsvej 7C i Albertslund, hvor vi hyggede et nogle timer og eftermiddagen især med Minecraft.

Næste gang er søndag den 21. maj fra kl. 13.30 til 17.00 også på Roskilde Kro.

Første gang til hyggemøde er gratis, så man kan se, hvad det er.

Hvor og hvornår det bliver efterfølgende er lidt uklart, da lokalesituationen stadig ikke er helt afklaret.

Vi er allerede startet op på nettet, hvor vi kan aftale at spille sammen.

Få at vide, når vi for alvor går igang - Send en mail til formand@agamerz.dk, en sms til formanden på 60752620 eller følg Facebook-siden A’GamerZ.

Nyheder:
29-05-17 A’GamerZ med til DIF-møde om esport
1. juni holder DIF møde om esport er idræt eller ej. A’GamerZ' formand deltager som repræsentant både for at støtte esport som idrætsgren og få udbygget foreningens sociale netværk.

24-05-17 Lokaler på plads indtil videre
Indtil videre har vi lokale på Roskilde Kro. Her holder vi hyggemøde fra 13.30 til 17.00 søndag den 28. maj, 11. og 18. juni før sommerferien.

04-05-17 A’GamerZ er nu folkeoplysende
Idrætsrådet godkender Albertslund GamerZ som folkeoplysende forening. Det giver os mulighed for at låne lokaler og komme i gang med vores aktiviteter. Vi regner med at starte allerede i næste uge.


Kalender:

13/10 til 15/10-2017 Fællestur til NPF 2017
Vi planlægger en fællestur til Danmarks største LANparty NetParty Fyn i første weekend i efterårsferien. Det er i Fredericia med over 5.000 deltagere. Bestil allerede billet nu til selve NPF.

29/10 til 4/11-2017 International Games Week
A’GamerZ vil afholde og indgå i samarbejde med andre aktører om en række arrangementer denne uge, hvor hele verden i fællesskab fokuserer på computerspil.