Online generalforsamling

Grundet corona bliver vores ordinære generalforsamling i 2021 afholdt online.

Dette er en vejledning i, hvordan du deltager. Sørg meget gerne for at have sat det op et par dage før. Og testet det på vores server.

Du skal også tilføjes enten som medlem eller stedfortræder til medlem (forælder), som meget gerne skal være på plads i god tid.

Jeg er klar til at hjælpe om aftenen søndag, mandag og tirsdag, så aftal gerne tid i løbet af dagen på mobiltelefon 6075 2620.

Mit navn på Discord er Oksegrav fra A’GamerZ#3194 og Claus Agerskov normalt.

Discord

Vi benytter mediet Discord, som benyttes af de fleste gamere. Det er gratis og kan køres via browseren.

Vil du hellere bruge telefonen, så hent Discord-app'en, hvor du henter dine apps.

Følg vejledningen, når du har klikket på linket til vores Discord-server http://discord.gg/2eV7CDa

Vi har tre kanaler til generalforsamlingen - talekanalen generalforsamling samt tekstkanalerne #generalforsamling og #genfdok.

Det vil kun være medlemmer og stedfortrædere, som kan deltage. Det er kun bestyrelsen, som kan skrive i #genfdok.

For at deltage i generalforsamlingen, så skal have lyd. Helst også en mikrofon, så du kan tale - hvis ikke kan man også skrive i tekstkanalen.

Det kan godt være lidt besværligt, at få højttaler, hovedtelefoner og mikrofon til at virke, medmindre du bruger på mobiltelefon. Så test det op mod en anden på Discord.

Afstemning online

Afstemning foreslås at ske direkte i Discord ved at afgive sin stemme med en emoji. For = tommefinger op. Imod = tommelfinger ned.

I apps trykkes et stykke tid på teksten med afstemningen, hvor det så bliver muligt at angive sin holdning med den tilknyttede emoji.

Når musen flyttes henover teksten på computeren, kommer der en knap oppe til højre til angivelse af reaktion.

Vi håber, at deltagere kan nøjes med almindelig afstemning via tekstkanalen, da vi ikke har kunnet finde en rimelig god onlineløsning til afstemning, som samtidig er billig og har mulighed for hemmelig afstemning.

Vi har en frivillig i gang med at udvikle vores egen løsning, som har vist sig at være mere krævende end først antaget, hvorfor det er ret usikkert, om den kan bliver klar til generalforsamlingen.

Vi har ikke fundet et system online, som er til at betale og samtidig opfylder kravene.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret, så kontakt kasserer Claus Agerskov via sms eller opkald på telefon 6075 2620, eller på e-postadressen kasserer@agamerz.dk.