Fællestur til NPF 2019

Fredag den 11. oktober 2019 kl. 16.00
Søndag den 13. oktober kl. 15.00
Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia

Se formandens første video fra NPF 2019.

Så er det nu, du skal tilmelde dig vores fællestur for medlemmer i A’GamerZ over 12 år til Danmarks største lanparty NPF med over 4.000 deltagere. Hvis yngre så overvej turen til HLParty, som også er i efterårsferien.

NPF er et af de største i verden med 4.500 deltagere i 2018 og 5.200 i 2016. Oprindelig står NPF for NetParty Fyn, men afholdes nu i Fredericia i Jylland.

Kendte danske standup'ere står for underholdningen bl.a. Simon Talbot samt ikke mindst den legendariske Card Board Box. Mange kendte streamere og værter deltager også - blandt andet Jern og Ritz kendt fra CS:GO på DR3 og TV2 Zulu.

Der er konkurrencer i CS:GO (hygge+semipro), Fortnite(duo+squad), PUBG, DotA, Overwatch, HotS, LoL(alm.+ARAM+TFT), Heartstone, Starcraft 2, Rocket League samt Cocio- og Cola-crash. I CS:GO-konkurrencen vandt GoldenGitte over Tricked i deres DKK 75.000,- turnering.

Yderligere er der ofte rigtig gode tilbud i it-butikken, som de seneste to år har været Elgiganten. Udstillingsområdet er fuld af hardware og uddannelse inden for gaming.

Det er første gang vi tager afsted sammen, men formanden Claus og hans søn har deltaget de seneste fire gange. Det er for alle fra 12 år, hvis yngre skal en voksen med eventuel gratis som NPF-forældrehjælper.

Tilmelding

Betaling, oprettelse af konto og tilmelding af gruppen A-GamerZ med kodeordet HerstedNPF senest onsdag den 4. september kl. 19.00, hvis du skal sidde samme med resten af A’GamerZ. Her efter ændres kodeordet, så man ikke kan tilmelde sig gruppen.

Årsagen er, at der skal reserveres pladser netop den 4. september kl. 20.00, så A’GamerZ kommer til at sidde sammen. De fleste pladser bliver reserveret inden for få timer.

Vejledning:

Hvis du har spørgsmål så kontakt mig på 60 75 26 20.

Plan for turen

Planen er, at A’GamerZ står for:

Deltageren er selv ansvarlig for:

Der er orienteringsmøde om denne tur som en del af Opstart sæson 2019/2020 kl. 14.00 på Roskilde Kro på Egelundsvej 7C i Albertslund.

Hvis turen skal være en god succes for deltagerne er det vigtigt, at vi har andre voksne til hjælpe med turen ud over formanden, som er hovedansvarlig.

Det gælder især at arrangere transporten samt være med som hjælper. Alternativt kan man også være NPF-forældrehjælper. Husk at deltagere under 12 år skal have en forældre eller anden voksen med, som har ansvaret under arrangementet for deltageren.

Hvis du som forældre eller voksenhjælper har lyst til at deltage og hjælpe med fællesturen, må du meget gerne kontakte formand Claus 'Oksegrav' Agerskov via sms på 6075 2620 eller e-post formand@agamerz.dk.

Nyheder:
11-03-20 Ny coronavirus ændrer alle aktiviteter
I forbindelse med ny coronavirus er alle aktiviteter enten flyttet online eller aflyst. Se nærmere i selve nyheden.

14-11-19 A’GamerZ rykker alle hold op
Vores fem hold i youSee eSportligaen rykker op i grupperunde 2 og udvider med et Fortnite-hold.

28-10-19 A’GamerZ rydder bordet i ligaen
Vores fem hold i youSee eSportligaen vandt alle maps, baner og drops og dermed også kampe i sæsonstarten.


Kalender: