UDSKUDT! Albertslund i Minecraft

Gamere i salen på Roskilde Kro
Gamere i salen på Roskilde Kro.

Grundet helbredsmæssige årsager samt for få tilmeldte aflyses arrangementet, som skulle have været en del af Sommer i Albertslund.

Vi vil forsøge at skabe et lignende arrangement i en weekend i efteråret. Hvis du er interesseret, så send en mail til kasserer@agamerz.dk.

Oprindeligt:
Mandag den 28. juni til fredag 2. juli 2021
kl. 9.00-16.00
Roskilde Kro
Egelundsvej 7C
2620 Albertslund

Vær med til at bygge Albertslund i Minecraft i 1:1.

Overordnet

Vi bygger på to måder. I den ene retter vi den automatisk genererede Albertslund i Minecraft udarbejdet af Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering i 2014, så bygninger og steder kommer til at se mest rigtige ud.

I den anden deler vi Albertslund op i områder, som er vinkelrette. Eksempelvis er Galgebakken orienteret i en retning og langs Roskildevej en anden. Det får bygningerne til at fremstå meget flottere og er lettere at bygge.

Der bliver så udarbejdet porte, så man kan blive teleporteret mellem de to verdener.

De første dage er der fokus på at få gang i projektet, som skal drives af deltagernes lyst. Så hvad der bliver udarbejdet først og kommer bedst fra start er op til deltagerne selv.

Der vil være erfarne byggere til stede, som kan hjælpe. Men projektet som helhed er vi alle nybegyndere, da noget lignende så vidt vides ikke er forsøgt før.

Dog skal der gøres kraftigt opmærksom på, at det ikke er muligt at spille Minecraft i større omfang. Og det kun er for dem, som benytte Java-udgaven af Minecraft med en oprettet konto.

Så derfor er man ikke tilmeldt før ens Minecraft-konto er verificeret.

A'GamerZ vil dog senere afholde arrangementer, hvor alle udgaver af Minecraft er brugbare og velkommende. Men de verdner vi arbejder i i dette projekt er alle i Java-udgaven.

Forventninger til deltagere

Følgende forventes af dig under projektet og ophold på Roskilde Kro:

Internetforbindelsen sker via mobilt bredbånd og er ret begrænset, så i videst muligt omfang benyttes servere på det lokale netværk.

Hvis man ikke har opdateret sin computer, bliver man bedt om at opdatere via egen mobilforbindelse. Hvis det kræver systemadministratoradgang, så skal disse være tilgengængelige for enten deltageren selv eller gives i fortrolighed til den ansvarlige for arrangementet.

Overtrædelse af regler kan betyde direkte bortvisning alt efter omfang og karakter. Eksempelvis bevidst ødelæggelse af andres byggeri.

Rent teknisk

Der er ingen fast internetforbindelse på Roskilde Kro, så det sker via en eller flere mobile bredbåndsforbindelser.

Trafikken på den begrænses ved at benytte servere på det lokale netværk, samt at bruger ikke benytter computeren til at streame musik eller se videoer udover noget, som er i direkte tilknytning til projektet. Eksempelvis Minecraft-instruktionsvideoer - og helst i lavere opløsning.

I øjeblikket kigger vi på muligheden for at installere egen Minecraft-server på deltagernes egne maskiner. Men det er forskelligt alt efter styrestystem.

Styresystem Hardware Klient Server Bemærkning
Windows 10 Pc (Intel/AMD) Ja Ja Husk firewallopsætning
iOS 10 Mac Ja Ja -
Linux Pc (Intel/AMD) Ja Ja -
ChromeOS Chromebook (Intel/Arm) Undersøges Undersøges Det er muligt, men det skal undersøges om man må på de udleverede Chromebooks til eleverne i Albertslund.
Android Tablet/Smartphone Frarådes Frarådes Kræver en emulator og kun gamle udgaver
iOS iPad og iPhone Nej Nej -

Hvis man har en ældre bærbar, som man egentlig blot vil pensionere, så kan der installeres Linux på den og meget let også en Minecraft-server, som kan have de udvidelser, der skal benyttes til at kopiere og flytte dele fra en server til en anden.

Mere om det senere...

Tilmelding

Udskudt, så der kommer ny tilmelding, når det er kommet på plads. Spørgsmål kan stilles til ansvarlig Claus 'Oksegrav' Agerskov på kasserer@agamerz.dk

Tilmelding til ansvarlig Claus 'Oksegrav' Agerskov som e-post til kasserer@agamerz.dk med oplysning om:

Angiv også gerne, at du deltager i begivenheden på Facebook.

Hvis du har spørgsmål, så send gerne en sms eller ring til Claus på 6075 2620.

Nyheder:
28-05-21 A’GZ Five vinder nu A-finalen
Med en 2-0 sejr over Egernsund Ez vandt CS:GO-holdet A-finalen i B-niveau i youSee Esportligaen.

24-03-21 A’GZ Five vinder B-finale
Med en 2-0 sejr over Egernsund Ez vandt CS:GO-holdet B-finalen i gruppe B II i youSee Esportligaen.

18-03-21 Tre unge gør bestyrelsen fuldtallig
Bertram, Niels og Lucas på 15-16 år vil øge aktiviterne i A’GamerZ og har været aktive siden starten i 2017.


Kalender:

Se flere.